2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt/Ara Kayıt Yenileme

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ders Kayıt / Ara Kayıt Yenileme

Ders Seçiminde Yapılacak İşlemler

Enstitümüzün 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı  Bahar Yarıyılı kayıt yenilemeleri 04 – 10 Şubat 2019 tarihleri arasında internet ortamında yapılacaktır.

• Öğrenciler, 10 Şubat 2019 tarihine kadar danışmanı ile birebir temas kurarak; http://obs.afsu.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx adresinden; kullanıcı adı olarak Öğrenci Numarasını, şifre olarak T.C. Kimlik Numarasının ilk 5 rakamını kullanarak sisteme giriş yapacaktır.
  • Öğrenci danışmanıyla birlikte sisteme giriş yaptıktan sonra sayfasındaki menünün sol kısmında Ders ve Dönem İşlemleri bölümünden Ders Kayıt butonuna tıklayarak ders seçme işlemini gerçekleştirecektir. Ders kayıt formunun çıktısı alınarak danışmanına teslim edilecektir.
  • Öğrenci danışmanına ders alma formunu kontrol ettirerek imzalattıktan sonra, ders alma formu Enstitüye verilmek üzere Anabilim Dalı Başkanlığına teslim edilecektir.

NOT

• Danışman ataması yapılmayan öğrencilerin danışmanlık hizmetleri Anabilim Dalı Başkanı tarafından yürütülecektir.
  • Ders dönemini bitirip henüz tez öneri formunu vermeyen veya tez konusu değiştirecek öğrencilerin; ilgili yarıyılın tez dönemlerinden sayılabilmesi için Enstitümüz İnternet sayfasında bulunan Tez Konusu Öneri veya Tez Konusu Değişiklik formunu doldurup ekleriyle birlikte 01 Mart 2019 tarihine kadar Enstitümüze ABD aracılığıyla talepte bulunmaları gerekmektedir.

Yeni Kayıt Öğrenci Numara Sorgulama

Ders Çerçeve Programı